Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Mięso z ud kurczaka ze skórą

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

16.8

10.2

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

158

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

2.88

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

3.94

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

2.04

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

84

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

85

Potas [mg]:

300

Wapń [mg]:

9

Fosfor [mg]:

196

Żelazo [mg]:

0.7

Magnez [mg]:

23

Witamina A* [µg]:

20

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.5

Witamina E [mg]:

0.38

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.08

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.226

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

2.78

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer