Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Mięso z podudzia indyka ze skórą

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

15.7

8.9

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

142

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

2.54

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

4.08

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.89

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

81

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

92

Potas [mg]:

324

Wapń [mg]:

8

Fosfor [mg]:

194

Żelazo [mg]:

1.1

Magnez [mg]:

24

Witamina A* [µg]:

40

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.4

Witamina E [mg]:

0.11

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.076

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.196

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

3.72

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer