Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kakao 16%, proszek

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

18.2

21.7

44.9



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

448

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

12.74

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

7.24

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.69

Węglowodany ogółem [g]:

50.6

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

5.7

Sód [mg]:

17

Potas [mg]:

1927

Wapń [mg]:

138

Fosfor [mg]:

666

Żelazo [mg]:

10.7

Magnez [mg]:

420

Witamina A* [µg]:

2

Beta-karoten [µg]:

12

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

0.37

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.11

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.46

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

2.4

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer