Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kakao 16%, proszek

100 g produktu zawiera:
Białko [g]Tłuszcze [g]Węglowodany [g]
(strawne)
18.221.744.9


Pozostałe dane:
Wartość energetyczna [kcal]:448
Odpadki [%]:0
Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:12.74
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:7.24
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:0.69
Węglowodany ogółem [g]:50.6
Cholesterol [mg]:0
Sacharoza [g]:0
Błonnik pokarmowy [g]:5.7
Sód [mg]:17
Potas [mg]:1927
Wapń [mg]:138
Fosfor [mg]:666
Żelazo [mg]:10.7
Magnez [mg]:420
Witamina A* [µg]:2
Beta-karoten [µg]:12
Witamina D [µg]:0
Witamina E [mg]:0.37
Tiamina (Witamina B1) [mg]:0.11
Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:0.46
Niacyna (Witamina PP) [mg]:2.4
Witamina C [mg]:0

* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten
Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.