Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Szynka wieprzowa gotowana

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

16.4

18.3

1



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

233

Odpadki [%]:

4

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

6.38

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

9.2

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.27

Węglowodany ogółem [g]:

1

Cholesterol [mg]:

51

Sacharoza [g]:

0.7

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

857

Potas [mg]:

319

Wapń [mg]:

6

Fosfor [mg]:

187

Żelazo [mg]:

1

Magnez [mg]:

19

Witamina A* [µg]:

0

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.54

Witamina E [mg]:

0.26

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.619

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.218

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

4.58

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer