Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kiełbasa podwawelska

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

17.3

19.6

0.8



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

247

Odpadki [%]:

6

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

6.85

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

9.85

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.36

Węglowodany ogółem [g]:

0.9

Cholesterol [mg]:

59

Sacharoza [g]:

0.1

Błonnik pokarmowy [g]:

0.1

Sód [mg]:

1017

Potas [mg]:

303

Wapń [mg]:

10

Fosfor [mg]:

172

Żelazo [mg]:

1.5

Magnez [mg]:

22

Witamina A* [µg]:

0

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.62

Witamina E [mg]:

0.2

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.513

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.201

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

4.78

Witamina C [mg]:

0.7



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer