Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Ozór wieprzowy

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

16.5

11.1

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

165

Odpadki [%]:

16

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

3.68

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

5.21

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.15

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

101

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

108

Potas [mg]:

255

Wapń [mg]:

11

Fosfor [mg]:

188

Żelazo [mg]:

4.5

Magnez [mg]:

18

Witamina A* [µg]:

9

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.6

Witamina E [mg]:

0.53

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.33

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.42

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

5.3

Witamina C [mg]:

4



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer