Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Nerki wieprzowe

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

16.8

3.8

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

102

Odpadki [%]:

10

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

1.49

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

1.2

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.67

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

375

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

205

Potas [mg]:

313

Wapń [mg]:

11

Fosfor [mg]:

246

Żelazo [mg]:

8

Magnez [mg]:

18

Witamina A* [µg]:

36

Beta-karoten [µg]:

8

Witamina D [µg]:

1

Witamina E [mg]:

0.41

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.58

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

1.74

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

9.8

Witamina C [mg]:

13



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer