Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Wieprzowina, podgardle

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

7.4

67.8

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

630

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

23.74

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

34.18

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

4.7

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

75

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

38

Potas [mg]:

87

Wapń [mg]:

7

Fosfor [mg]:

49

Żelazo [mg]:

0.7

Magnez [mg]:

5

Witamina A* [µg]:

0

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.7

Witamina E [mg]:

0.03

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.1

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.085

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

2.2

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer