Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Wieprzowina, łopatka

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

16

21.7

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

257

Odpadki [%]:

18

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

7.59

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

10.94

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.5

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

72

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

52

Potas [mg]:

275

Wapń [mg]:

5

Fosfor [mg]:

159

Żelazo [mg]:

1.1

Magnez [mg]:

19

Witamina A* [µg]:

0

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.7

Witamina E [mg]:

0.4

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.599

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.276

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

3.06

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer