Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Wieprzowina, karkówka

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

16.1

22.8

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

267

Odpadki [%]:

26

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

7.98

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

11.5

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.58

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

66

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

63

Potas [mg]:

283

Wapń [mg]:

18

Fosfor [mg]:

166

Żelazo [mg]:

1.3

Magnez [mg]:

17

Witamina A* [µg]:

0

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.7

Witamina E [mg]:

0.4

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.575

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.243

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

3.68

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer