Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Wieprzowina, boczek bez kości

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

10.1

53

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

510

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

18.56

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

26.73

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

3.69

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

66

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

78

Potas [mg]:

163

Wapń [mg]:

4

Fosfor [mg]:

95

Żelazo [mg]:

0.7

Magnez [mg]:

10

Witamina A* [µg]:

0

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.7

Witamina E [mg]:

0.48

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.402

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.161

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

3.1

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer