Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Cielęcina, sznyclówka

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

20.5

2.4

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

105

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.85

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

1.01

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.17

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

71

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

68

Potas [mg]:

320

Wapń [mg]:

12

Fosfor [mg]:

198

Żelazo [mg]:

1.7

Magnez [mg]:

20

Witamina A* [µg]:

30

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.2

Witamina E [mg]:

0.3

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.14

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.27

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

6

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer