Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Mak niebieski

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

20.1

42.9

4.2



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

478

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

5.5

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

8.03

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

25.47

Węglowodany ogółem [g]:

24.7

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

1.4

Błonnik pokarmowy [g]:

20.5

Sód [mg]:

6

Potas [mg]:

963

Wapń [mg]:

1266

Fosfor [mg]:

1022

Żelazo [mg]:

8.1

Magnez [mg]:

458

Witamina A* [µg]:

0

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0

Witamina E [mg]:

1.8

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.073

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.12

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.81

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer