Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Bułki wrocławskie

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

7.2

4.4

55.4



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

293

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

1.01

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

1.78

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.98

Węglowodany ogółem [g]:

57.4

Cholesterol [mg]:

0

Sacharoza [g]:

1.9

Błonnik pokarmowy [g]:

2

Sód [mg]:

400

Potas [mg]:

111

Wapń [mg]:

15

Fosfor [mg]:

73

Żelazo [mg]:

1.1

Magnez [mg]:

18

Witamina A* [µg]:

20

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.15

Witamina E [mg]:

0.96

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.106

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.06

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

0.55

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer