Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Sardynka w pomidorach

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

17

9.9

1.3



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

162

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

2.8

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

2.8

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

3.2

Węglowodany ogółem [g]:

1.4

Cholesterol [mg]:

76

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0.1

Sód [mg]:

350

Potas [mg]:

410

Wapń [mg]:

250

Fosfor [mg]:

420

Żelazo [mg]:

2.9

Magnez [mg]:

39

Witamina A* [µg]:

66

Beta-karoten [µg]:

340

Witamina D [µg]:

8

Witamina E [mg]:

2.3

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.04

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.28

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

5.5

Witamina C [mg]:

0.8



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer