Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Halibut biały świeży

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

20.1

1.9

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

98

Odpadki [%]:

20

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

0.29

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

0.37

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.67

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

41

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

67

Potas [mg]:

446

Wapń [mg]:

14

Fosfor [mg]:

202

Żelazo [mg]:

0.5

Magnez [mg]:

28

Witamina A* [µg]:

32

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

5

Witamina E [mg]:

0.85

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.078

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.07

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

5.9

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer