Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Polędwica sopocka

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

19.9

9.1

0.9



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

165

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

3.19

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

4.55

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

0.62

Węglowodany ogółem [g]:

0.9

Cholesterol [mg]:

63

Sacharoza [g]:

0.7

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

748

Potas [mg]:

374

Wapń [mg]:

15

Fosfor [mg]:

218

Żelazo [mg]:

1.1

Magnez [mg]:

23

Witamina A* [µg]:

0

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.49

Witamina E [mg]:

0.21

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.898

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.178

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

6.56

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer