Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Kiełbasa krakowska sucha

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

25.6

24.8

0



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

323

Odpadki [%]:

2

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

8.43

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

12.87

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.66

Węglowodany ogółem [g]:

0

Cholesterol [mg]:

82

Sacharoza [g]:

0

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

1273

Potas [mg]:

429

Wapń [mg]:

8

Fosfor [mg]:

275

Żelazo [mg]:

2.1

Magnez [mg]:

33

Witamina A* [µg]:

2

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.82

Witamina E [mg]:

0.71

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.808

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.332

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

8.17

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer