Global Navigation

Main Navigation

Left Navigation

Content

Baleron gotowany

100 g produktu zawiera:

Białko

Tłuszcze

Węglowodany
(strawne)

[g]

15.1

20.2

0.9



Pozostałe dane:

Wartość energetyczna [kcal]:

244

Odpadki [%]:

0

Kwasy tłuszczowe nasycone [g]:

7.07

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone [g]:

10.17

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone [g]:

1.4

Węglowodany ogółem [g]:

0.9

Cholesterol [mg]:

58

Sacharoza [g]:

0.7

Błonnik pokarmowy [g]:

0

Sód [mg]:

749

Potas [mg]:

312

Wapń [mg]:

17

Fosfor [mg]:

176

Żelazo [mg]:

1.3

Magnez [mg]:

16

Witamina A* [µg]:

0

Beta-karoten [µg]:

0

Witamina D [µg]:

0.56

Witamina E [mg]:

0.35

Tiamina (Witamina B1) [mg]:

0.51

Ryboflawina (Witamina B2) [mg]:

0.224

Niacyna (Witamina PP) [mg]:

3.26

Witamina C [mg]:

0



* Witamina A (ekwiwalent retinolu) = retinol + beta-karoten

Dane zawartości składników na postawie badań IŻiŻ.

wersja do wydruku

Sidebar

Footer