Witam mam pytanie o mikrofalówke. Przeczytałem ze podgrzewanie w mikrofali nie jest szkodliwe tylko że np podgrzewając brokuła zabijamy w nim jakiś składnik który jest odpowiedzialny za zabijanie wolnych rodników, czy w przypadku innych warzyw dzieje się to samo? a co w przypadku jeśli podgrzejemy tylko lekko ? nie dojdzie do niszczenia składników zawartych w warzywach ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Akademia Zdrowia Dan-Wit informuje, że na swoich stronach internetowych stosuje pliki cookies - ciasteczka. Używamy cookies w celu umożliwienia funkcjonowania niektórych elementów naszych stron internetowych, zbierania danych statystycznych i emitowania reklam. Pliki te mogą być także umieszczane na Waszych urządzeniach przez współpracujące z nami firmy zewnętrzne. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej o celu stosowania cookies oraz zmianie ustawień ciasteczek w przeglądarce.