Wali jadem z tamtej strony , że aż strach...
Ktoś tu kiedyś napisał , żę największym szkodnikiem tamtego forum i wiedzy podstawowej jest wilczyca i jej leśny gnom. Jest tam również kilku kiełbi.
Z pozostałymi idzie się dogadać.
Gdybym był...gdybym był szefem naostrzył bym dobrze topór dość ciężki i położył(bez obciążenia) na łączniku między pustostanem , a resztą korpusu niezbyt doskonałego(więc żadna strata)
Ale , tylko gdybym był...
Seanor w swoim żywiole ;)Która to wilczyca a który leśny gnom?
no te , co to tam w lesie najczęściej ujadajom...
ach , zapomniałem jeszcze o "karkach" , tych z czołówki. Bez nich byłoby nudno , bo wiedze majom przeogromnom
Dr Robert O.Young , jeden z najlepszych specjalistów od mikrobiologi i biochemii na świecie: Jest tylko jedna choroba nadmierne zakwaszenie organizmu
Jak ktoś chce być "kwaśnym" i....chorym , jego sprawa , mnie nic do tego.
Przypisywanie wszystkich chorób jednemu czynnikowi jest dość ryzykowne. Trudno jest się nadmiernie zakwasić na niskowęglowodanowym żywieniu, chyba że menu układa się nie wysilając zbytnio mózgu. Co do zbóż to istotnie należy je wykluczyć natychmiast po przejściu na żywienie niskowęglowodanowe. Jeśli odczuwa się choć najdrobniejsze negatywne objawy ze strony układu pokarmowego, nerwowego, układu krążenia to jest to prawie pewne że to chleb nasz powszedni jest temu winien. Za tym przemawia liczba schorzeń jakie nie ustępują mimo zastosowania diety niskowęglowodanowej jeśli nie wykluczy się z diety chleba. LC jest prostą dietą. O jej nieskuteczności decyduje z reguły jeden góra dwa czynniki i wcale nie jest trudno znaleźć to co bruździ.
Ostatnio zmieniony przez Grzegorz R Pon Lis 03, 2014 10:04, w całości zmieniany 1 raz
Tak też zapewne krzyknął ktoś kto doszedł do tego że zboża nie są pożywieniem dla człowieka. O destrukcyjnym wpływie zbóż i mleka na organizm ludzki mówiono już pod koniec dziewiętnastego wieku i nie chodziło o to że się od nich tyje. Zaczęto już wtedy zwracać uwagę na ich zły wpływ na organy wewnętrzne. Tak więc myślę Seanor że twój dziadek żył długo nie dlatego że jadł chleb, a żył długo pomimo tego że jadł chleb. Pewnie trochę pomogła mu ta słonina, czystsze powietrze i kilka innych rzeczy.
Ostatnio zmieniony przez Grzegorz R Pon Lis 03, 2014 16:16, w całości zmieniany 1 raz
COOLER Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Sty 2013 Posty: 854
Wysłany: Nie Sty 10, 2016 18:52
A w poniższym linku mamy potwierdzenie tej smutnej wiadomości. Watro przypomnieć że pan Stanisław na sąsiednim forum pisał pod nickiem Kristan.
Kolejny deklarujący się optymalny z kilkunastoletnim stażem odchodzi.
http://funer.com.pl/epita...dec,8344,1.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Akademia Zdrowia Dan-Wit informuje, że na swoich stronach internetowych stosuje pliki cookies - ciasteczka. Używamy cookies w celu umożliwienia funkcjonowania niektórych elementów naszych stron internetowych, zbierania danych statystycznych i emitowania reklam. Pliki te mogą być także umieszczane na Waszych urządzeniach przez współpracujące z nami firmy zewnętrzne. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej o celu stosowania cookies oraz zmianie ustawień ciasteczek w przeglądarce.