szkoda, że przez internet nie widać jak Ci nos rośnie.
ke?
_________________ Nauka:nigdy więcej! Po maturze chodziłem na 3 różne studia, jednak okazało się że wykształcenie to nie jest coś dla mnie. I tak oto twój argument spala na konewce:) To takie krótkowzroczne masło maślane.
Tłuszcz kokosowy odkryłem w ubiegłym roku dzięki mojej babci. Ona używa go na ból gardła. Nic mi nie wiadomo na temat tego czy akurat w tej kwestii jest pomocny czy nie ale babcia uważa że jest więc niech tak zostanie
Tak czy siak jeśli smażę teraz mięso, to już tylko na tłuszczu kokosowym. Do mięsa wybieram olej kokosowy rapunzel , ten nierafinowany bez smaku i zapachu kokosa. Jak smaże omlety owsiane, albo piękę ciastka, ewentualnie robię jakieś bardziej orientalne danie wtedy wybieram tłuszcz kokosowy tłoczony na zimno np. olej kokosowy efavit
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Akademia Zdrowia Dan-Wit informuje, że na swoich stronach internetowych stosuje pliki cookies - ciasteczka. Używamy cookies w celu umożliwienia funkcjonowania niektórych elementów naszych stron internetowych, zbierania danych statystycznych i emitowania reklam. Pliki te mogą być także umieszczane na Waszych urządzeniach przez współpracujące z nami firmy zewnętrzne. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej o celu stosowania cookies oraz zmianie ustawień ciasteczek w przeglądarce.