Naturalne kosmetyki tak, ale to zależy jakiej firmy i sprzedawcy. Gdybyś znała jakąś firmę i mogła mi polecić, to bym wtedy wiedział czy taki kosmetyk wziąć..
Ostatnio zmieniony przez yarosh1980 Pon Sty 05, 2015 18:18, w całości zmieniany 1 raz
W końcu coś za coś,ale moim zdaniem warto bo naturalne kosmetyki nie będą nas podrażniać a to moim zdaniem bardzo ważny aspekt codziennej pielęgnacji,a poza tym są też skuteczne.
Ja dopiero stawiam pierwsze kroki w takiej świadomej pielęgnacji i w wyborze odpowiednich dla siebie kosmetyków. Ale słucham też swojej skóry, która bardzo szybko daje mi znać, że dany produkt jej nie służy... Ostatnio za namową koleżanki kupiłam np. taki krem rozgrzewający https://shefoot.pl/pl/produkty-konsumenckie/krem-rozgrzewajacy-zimowa-pielegnacja/ - idealny produkt na jesień i zimę, zwłaszcza jak ktoś ma non stop chłodne stopy. Muszę przyznać, że akurat tym razem moja skóra nie protestuje i nie widzę na niej żadnych podrażnień, a to znaczy, że krem nie ma silnych konserwantów, barwników ani substancji zapachowych. Nie analizowałam dokładnie składu, ale musi mieć całkiem sporo naturalnych składników, bo wiem już, że sprawdził się w przypadku wrażliwej skóry i jest godny polecenia
Hej
Jeśli szukasz dobrych, naturalnych kosmetyków do pielęgnacji ciała, to polecam sprawdzić kosmetyki dr irena eris body fiesta. Doskonale nawilżają, ujędrniają i pielęgnują skórę - wypróbuj koniecznie!
Cześć! Ja bardzo długo szukałam produktów pielęgnacyjnych, które mają w składzie ekstrakty z roślin znalazłam kosmetyki Farmona, które są w pełni skuteczne! W codziennej pielęgnacji używam tylko ich