Wysłany: Pią Lis 23, 2018 13:09 Co jest waszą największą pasją?
Macie jakąś pasje której poświęcacie dużo czasu? Moją największą zajawką jest zakładanie ogrodów uwielbiam siedzieć i dłubać sobie w ziemi albo sadzić kwiatki <3. Co roku staram się wymyślić w moim ogrodzie coś nowego z zaaranżować inne roślinki.
Wysłany: Pią Lis 23, 2018 19:26 Re: Co jest waszą największą pasją?
Brylowa napisał/a:
Macie jakąś pasje której poświęcacie dużo czasu? Moją największą zajawką jest zakładanie ogrodów uwielbiam siedzieć i dłubać sobie w ziemi albo sadzić kwiatki <3. Co roku staram się wymyślić w moim ogrodzie coś nowego z zaaranżować inne roślinki.
Jagodzianka [ 1 Post ]
Brylowa [ 1 Post ]
Botaniczka [ 1 Post ]
Jaro79 [ 1 Post ]
Franka [ 1 Post ]
Fryderyko [ 1 Post ]
JW
Moją programowanie, ostatnio stworzyłem taką stronkę -> https://polecenieprzelewu.pl. Jestem z niej dumny, dlatego tak się chwalę. Ale niestety siedzenie cały dzien przed kompem nie wpływa na pozytywnie na stosowanie zdrowej diety. ;c
Bardzo dobrze poniewaz nie jest na swiecie nudno. Ja w zyciu zajmowalem sie przeroznymi rzeczami .. jednak ostatnimi czasy (troche za namowa dziewczyny) postanowilem sobie zaczac zapuszczac brode. O tyle jest to trudne poniewaz musze takze trzymac dodatkowo odpowiednia diete .. jakby samo dbanie o brode bylo malo czasochlonne W sumie mozna to potraktowac jako hobby, kazdego dnia z godzinka pojdzie .. to i tak duzo mniej niz ona spedza przed lustrem. Oczywiscie wyposazylem sie w trymer do jej przycinania oraz kartacz do czesania. Z kosmetykow biore pod uwage tylko te markowe typu apothecary 87 ( do znalezienia tutaj https://afterbarber.pl/kategoria-produktu/marki/a87/ ) poniewaz sa rozsadnie wycenione i starczaja na wiele dluzej niz tansze zamienniki. Zreszta to chyba ze wszystkimi "oszczednosciami" tak wychodzi na dluzsza mete
i ktoś mógłby powiedzieć że sobie czytałem w wolnym czasie raz na tydzień godzinke
o nie
ale zdradze że wiele lat pracowałem jako ochroniarz na stacjonarnych siedzacych obiektach i tam mogłem czytać ksiażki czy na komputerze studiować nauki i oglądać filmy
mialem taka obsesje że cały dyżur 24 h na to poświęcałem wiec nie było to chwilke tylko nawalanie tego na maxa dzień w dzień
Ja uwielbiam chodzić po górach. Nie ma to, jak spakować w sobotę rano termos z kawą i kanapeczki i ruszyć na szlak. Trzeba tylko pamiętać, żeby ubierać buty do wędrówek górskich jest to przede wszystkim ważne ze względu na nasze zdrowie oraz bezpieczeństwo.
Bez wątpienia są to podróże. Kiedy tylko uda mi się znaleźć jakiś tani nocleg rezerwuję miejsce i ruszam weekend. Uwielbiam takie spontaniczne wypady poza miasto.
Bezwątpienia jest to sztuka i malowanie. Właśnie kończę obraz malowany na płótnie, który będzie przedstawiał widok z z mojego okna na miasto budzące się rano do życia. Już nie mogę się doczekać efektu końcowego.
Od niedawna moje hobby to obstawianie wyników meczy, też koszykówka i tenis Bywa, że dużo czasu spędzam na wyszukiwaniu nowinek ze świata bukmacherki. Dla ciekawskich w tym temacie polecam zajrzeć https://hitnews.pl/