|
www.DobraDieta.pl Forum dyskusyjne serwisu www.DobraDieta.pl |
|
Diety niskowęglowodanowe - Koniec końca low carbu
zenon - Czw Mar 10, 2011 13:20 Temat postu: Koniec końca low carbu wracam na LC, nie ma to tamto.
Hannibal - Czw Mar 10, 2011 13:30 Temat postu: Re: Koniec końca low carbu
zenon napisał/a: | wracam na LC, nie ma to tamto. |
zyon - Czw Mar 10, 2011 14:14
Umarl low carb, niech zyje low carb!
mhm - Czw Mar 10, 2011 14:42
a to nie podobał się high-carb?
zenon - Czw Mar 10, 2011 15:04
Nie, masakra, 5 torebek ryżu dziennie, ile można jeść.
Człowiek to nie krowa..
stdt - Czw Mar 10, 2011 15:55
Można jeść 6
RAW0+ - Czw Mar 10, 2011 18:42
Cytat: | Można jeść 6 |
Hłe hłe hłe to przebijasz najbardziej węglowodanowego Nauczyciela
Piotrx - Czw Mar 10, 2011 21:48
Widzę, że Zenon totalnie błądzisz. Ciągle zmieniasz koncepcje odżywiania.
zenon - Czw Mar 10, 2011 22:04
Co jeszcze widzisz w tej swojej kryształowej kuli?
Powiedz, powiedz, prosimy...
Kevo - Pią Mar 11, 2011 07:32
zenon napisał/a: | wracam na LC, nie ma to tamto. |
co jest ? masę też trudno zlapać na ryżu ?
Waldek B - Sob Mar 12, 2011 19:16
Piotrx napisał/a: | Widzę, że Zenon totalnie błądzisz. Ciągle zmieniasz koncepcje odżywiania. |
ale to jest zgodne z jego naturą. typ dysharmonijny już tak ma, że prawdopodobnie do końca życia będzie zmieniał diety i swoje fanatyzmy
mam tak samo jak ty Zenku średnio co pół roku zmieniam całkowicie plan dnia, godziny posiłków, przerwę na post, stosunek surowego do obrobionego, ilość węgli itd
było parę dni kiedy złamałem lc
surowe lc jest dość trudne do utrzymania, o wiele łatwiej przestrzegać zaleceń westonowych
Hannibal - Sob Mar 12, 2011 21:30
Waldek B napisał/a: | surowe lc jest dość trudne do utrzymania |
Poza pobytami gdzieś w gościach, czy spotkaniach rodzinnych surowe jest dla mnie bardzo proste do utrzymania. Jedyna fatyga to zakup porządnych produktów. Później zero roboty, jeno konsumpcja
RAW0+ - Wto Mar 15, 2011 16:54
Waldek B napisał/a: | surowe lc jest dość trudne do utrzymania |
U mnie obecnie jest odwrotnie
Hannibal - Wto Mar 15, 2011 21:49
Jak sobie teraz przypomnę ile było kiedyś piep..enia z tą obróbką term. to łapię się za głowę.
RAW0+ - Wto Mar 15, 2011 22:43
Hannibal napisał/a: | Jak sobie teraz przypomnę ile było kiedyś... |
I kaski więcej w skarpytach zostaje
mario199 - Śro Mar 16, 2011 07:24
RAW0+ napisał/a: |
I kaski więcej w skarpytach zostaje | No to trzeba przyznać, mimo, że je się produkty wysokiej jakości, czyli generalnie droższe niż te ogólnie dostępne w marketach, to koszt utrzymania takiej diety i tak jest niższy niż koszt przeciętnego koryta
|
|